Carnea se spala,se lasa la scurs dupa care se stropeste cu putin ulei de masline si se condimenteaza cu sare,piper macinat mai mare .Punem piperul pe o folie de aluminiu in strat subtire si apoi tavalim carnea prin acesta.Asezam carnea intr-o tava .
Stoarcem zeama de la o lamaie
si de la o portocala si turnam peste carne.
Daca mai este nevoie putem adauga si putina apa.Acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la foc pentru circa 40 min
dupa care indepartam folia si mai lasam pana cand carnea se rumeneste frumos.Din cand in cand avem grija sa stropim carnea cu sosul din tava.
Cand friptura esta gata facuta si frumos rumenita o scoatem pe un platou,lasam sa se racoreasca si apoi putem taia felii potrivite.Sosul din tava il turnam intr-o sosiera si il servim la friptura impreuna cu o garnitura si o salata.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii