Transam pulpa de curcan in fileuri subtiri .Condimentam cu sare si piper macinat.
Intr-o tigaie punem untul la topit si adaugam fileurile de carne.Lasam pana cand carnea devine usor rumena avand grija sa o intoarcem de pe o parte pe alta.
Scoatem carnea pe o farfurie si o acoperim pentru a sta calda.
In tigaia cu unt in care am rumenit carnea adaugam firele de rosmarin(eu le-am adaugat intregi dar le puteti taia bucati mici daca doriti),usturoiul si ardeiul iute taiate rondele subtiri si patrunjelul taiat fin.
Lasam la foc potrivit sa dea in cateva clocote dupa care adaugam vinul si lasam pana cand sosul scade la jumatate.Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Pentru servire asezam bucatile de carne pe o farfurie ,le stropim cu sosul de mai sus si..................pofta buna!
Putem acompania friptura cu o garnitura sau ...........mai simplu .........cu o salata.Si neaparat un pahar cu vin!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii