Pe fiecare pulpa dezosata,condimentata,pun 1-2 frunze de salvie,1felie de cascaval,deasupra felii de ciuperci,rulez pulpa,o pun in folie de aluminiu sau de pergament si pun rulourile in tava pentru 30min la cuptor;in acest timp,pregatesc salata;intr-un vas dau pe razatoare marul,morcovul,telina,castravetele,ardeiul taiat julien sau cubulete,amestec cu miezul de nuca,condimentez cu sare,ulei de masline si suc de lamaie;pe farfurie,pun inelul metalic,in interior o frunza de salata verde apoi cateva linguri din amestecul de legume,scot inelul iar alaturi pun pulpa de curcan si e gata pentru servit.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii