Pulpa de porc cu ghebe

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Pulpa de porc cu ghebe

Ingrediente

  • 700 g pulpa porc
  • 300 g ghebe congelate
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ceapa mare
  • 1 rosie
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita condimente pentru porc Fuchs
  • piper
  • boia
  • sos chilli
  • 1 lingura pasta tomate
  • 2 lingurite pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml vin alb
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Pulpa de porc se taie felii de 1 cm grosime.

Ardeiul, ceapa, usturoiul, ciupercile se taie felii subtiri.

Patrunjelul verde se toaca marunt.

Tragem legumele in ulei pina sticlesc, apoi adaugam feliile de carne, pasta de tomate si cea de gogosari, sosul chilli si asezonam.Adaugam o cana cu apa, acoperim cratita si lasam sa fiarba carnea, la foc mediu.Cand carnea este aproape fiarta, adaugam vinul si lasam sa mai fiarba pina scade sosul.

Deasupra presaram patrunjel verde tocat, putina zeama de lamaie si coaja de lamaie.

Servim pulpa cu ghebe cu mamaliguta, piure de cartofi sau orez.

Pofta mare !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise