Pulpa de porc cu legume la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Pulpa de porc cu legume la cuptor

Ingrediente

  • 1 bucata pulpa de porc
  • 1 -2 dovlecei
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras rosu / verde
  • 1 cutie rosii cubulete in suc de rosii
  • usturoi
  • patrunjel verde
  • ulei
  • sare si piper

Mod de preparare

Spalam pulpa de porc si o punem la prajit in tigaie 5 minute, pe fiecare parte, pana isi schimba culoarea.

Legumele se toaca nu foarte marunt si se pun la calit dupa cum urmeaza : intai ceapa cu ardeiul, apoi dovlecelul. Nu lasam foarte mult la calit pentru a nu se inmuia legumele.

Pulpa de porc se cresteaza, o impanam cu usturoi, presaram sare si piper si o asezam in tava.

Peste pulpa adaugam si legumele calite cat si rosiile cubulete cu tot cu sucul lor. Acoperim cu folie de aluminiu si introducem la cuptor. Lasam 30 de minute, timp in care intoarcem carnea de pe o parte pe alta. Aveti grija la aburul care iese cand ridicati folia de aluminiu.

Dupa cele 30 de minute se scoate folia si lasam sa se rumeneasca (aprox 30 de minute depinde de cuptor). Punem patrunjel verde.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise