Spalam bine carnea, o feliem si o punem pe prosoape de hartie pt. a absorbi apa.
Punem o tigaie/wok pe foc cu cateva linguri de ulei. Cand uleiul este incins asezam feliile de carne si lasam cate 2-3 minute pe ambele parti.
Adaugam ceapa tocata marunt, lasam cateva minute sa se caleasca in sucul lasat de la carne, apoi adaugam doua canite de apa si lasam sa fiarba 15-20 minute.
Adaugam pasta de gogosari cu rosii, usturoiul tocat marunt, chilli si un pic de piper si sare. Lasam sa mai fiarba 5 minute pana scade apa.
La final punem verdeturile tocate marunt si oprim focul.
Servim cu piure de cartofi si muraturi.
Pofta mare!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii