Pulpa de porc umpluta cu legume imbracata in prapur

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Pulpa de porc umpluta cu legume imbracata in prapur

Ingrediente

  • 600-700 g pulpa macra de porc
  • prapur de porc
  • 300 g amestec de legume(morcov
  • mazare
  • fasole pastai
  • tija de telina
  • ardei rosu
  • conopida
  • verdeata)
  • 2 morcovi fierti
  • 200 ml vin alb sec
  • 2 foi de dafin
  • un catel mare de usturoi feliat
  • piper
  • amestec de condimente(coriandru
  • maghiran
  • cimbrisor
  • dafin
  • busuioc)
  • sare
  • 50 ml ulei de masline

Mod de preparare

1.Muschiul spalat si zvantat se intinde cu ciocanul de snitele,intr-o felie goasa de cca 1 cm ,apoi se sareaza si se condimenteaza,pe ambele parti.

2.Se fierb cateva minute legumele si cei 2 morcovi intregi in apa cu sare,apoi se scurg bine intr-o sita.

3.Pe pulpa condimentata se aseaza legumele fierte intr-un strat uniform,pe toata suprafata apoi se aseaza cei 2 morcovi de-a lungul ei,se ruleaza cu grija,apoi se aseaza pe prapurul intins.Deasupra ruladei se presara feliile de usturoi si 2-3 foi de dafin si se impacheteaza in prapur.Pulpa impachetata se aseaza intr-o tavita unsa cu ulei,se toarna si vinul si se da la cuptor,cca 45 de minute,la foc potrivit,udandu-se din cand in cand cu sosul din tavita.Se portioneaza in felii potrivite dupa ce s-a racorit putin.Se poate servi alaturi de cartofi nature la cuptor si servit un vin alb sec sau demidulce.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise