Se unge tava cu ulei, se adauga bucatile de carne, separat se taie ceapa si ardeii julien, rosiile cherry in jumatate, firul de praz se taie longitudinal foarte subtire. Spanacul daca este congelat se iau buchetelele si se pot adauga, daca este proaspat se spala se toaca si se poate adauga. Se adauga cateii de usturoi taiati fasii subtiri, se adauga otetul balsamic, se lasa sa fiarba un pic(5-7 minute) dupa care se adauga vinul rosu, sare, piper si boia si se da la cuptor 15 minute.
Dupa terminarea celor 15 minute se adauga in tava o cantitate de apa pentru a se continua fierberea. Dupa 45 de minute se adauga bulionul(pasta de tomate) facuta in casa si se continua coacerea la foc potrivit deoarece a scazut cantitatea de apa si mai mult ingredientele acum se coc nu se mai fierb. Se incearca carnea din cand in cand, mancarea va trebui sa prinda o culoare deosebita care sa te imbie sa o mananci imediat. Pentru exemplificare anexez cateva fotografii.
Pofta Buna
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii