Pulpa de vita la tava

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pulpa de vita la tava

Ingrediente

  • 700 gr pulpa de vitel
  • 500 gr cartofi
  • 250 ml vin alb
  • 2 lg mustar
  • 1 lg faina
  • 2 lg ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Preparare:

Pulpa se portioneaza se bate un pic se adauga sare si piper apoi se aseaza in tava cu uleiul si doua pahare de apa. Peste tava se pune o folie de aluminiu si se baga la cuptor. Dupa 20 min se adauga si vinul continuindu-se fierberea inabusit.

Intre timp se curata cartofii pe care ii taiem bucati mai mari. Acestia se pun peste carne si daca mai este nevoie mai completam cu apa cat sa poata sa se fiarba si cartofii.

Amestecam mustarul cu faina si subtiem cu sosul care s-a format in tava eventual mai completam cu o ceasca de apa, strecuram peste carne si cartofi sosul format si mai dam la cuptor pentru 10min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise