Sosul marinat se obţine din 100 ml vin roşu, 50 ml ulei de măsline, o căniță apă, sucul de la o lămâie. În plus am adăugat 3-4 căţei de usturoi, piper, cimbru, o frunză de dafin. Toate ingredientele se amesteca bine...
Mi-am dorit să iasă o friptură cu adevărat fragedă, mai ales că acum am un ajutor de nădejde în Philips Multicooker, aşa că am trecut la marinarea cărnii.
Bucata de carne se spală, se zvântă și taie în felii subțiri.
Usturoiul şi ceapă se toacă mărunt, roşiile se taie rondele sau felii subţiri.
Se aşează feliile de carne în sosul pentru marinat şi se lasa carnea la frigider pentru cca 3-4 ore (se poate ţine până la 5 ore). Carnea trebuie să fie acoperită în totalitate de lichid.
După marinare, carnea se scurge bine şi se aşează în vasul de gătit. Se toarnă 2 linguri ulei de măsline, se adauga ceapă, usturoiul, foaia de dafin, puţină apă, se închide capacul, se pune aparatul în priză și se fixează FRY pentru 10 minute, timp în care întoarceţi carnea pe ambele părţi. După finalizare adăugaţi roşiile, vinul (100 ml), condimente şi fixaţi o oră şi 40 de minute STEW.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii