pulpa porc la cuptor cu piure

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
pulpa porc la cuptor cu piure

Ingrediente

  • 1kg pulpa porc,1punga magica din comert,2-3 catei usturoi,piper macinat,delicat,busuioc.
  • garnitura:1kg cartofi,unt ,lapte,delicat.

Mod de preparare

Pulpa se taie felii ,peste ea se pune usturoiul pisat,piper,delicat,busuioc apoi o bagam in punga magica o legam la gura ,o intepam cu o scobitoare sa aiba aier si o dam la cuptor 40 min.

garnitura:se taie cartofi in patru se pun la fiert cu apa si sare cand dau in clocot se ia spuma ,dupa ce au fiert scurgem apa punem peste ei lapte,unt si delicat dupa gust.

pofta mare!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise