Pulpa si ficatul de miel se spala,se sterg ,se tin la marinat cca doua ore.Dupa ce se scot din marinata,pulpa de miel se cresteaza din loc in loc, se introduce cate o felie de usturoi in fiecare crestatura, bucatile de ficat se infig pe tepuse de frigarui pentru a se rumeni uniform si a se intoarce cu usurinta .Astfel pregatite se frig la grill sau pe gratar pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Din cand in cand se stropesc cu cate putina zeama din marinata.
Hristos s-a Inaltat!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii