Pulpe aromate pe pat de varza creata

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Pulpe aromate pe pat de varza creata

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui
  • 1 varza creata
  • 4 cartofi
  • 150 ml smantana
  • 1 lingura faina
  • 1/2 praz
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • patrunjel verde
  • sos de soia
  • sos chili
  • 1 lingura mustar
  • 100 ml vin alb
  • condimente pentru pui
  • usturoi granulat
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • marar verde

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala bine si li se indeparteaza pielita.

Din sosul de soia, cel de chili, sare, piper, condimente de pui, pasta de gogosari,vin, mustar,ulei, sare si piper se face o marinata in care se tin pulpele macar o ora, la rece.

Dupa scurgerea perioadei, asezam pulpele de pui in vasul roman care a stat in prealabil in apa.Adaugam si marinata ramasa, felii de ardei rosu si patrunjel verde.

Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pina cand se coace carnea, cam 40-50 de minute.

Intre timp pregatim mancarea de varza creata:

taiem rondele prazul, curatam cartofii si ii taiem in cuburi mici si feliem varza dupa dorinta.

In putin ulei calin prazul, adaugam varza si cartofii, o cana cu apa, cat sa depaseasca varza si cartofii si asezonam.Lasam sa fiarba la foc mic cam 30 de minute.

Amestecam faina cu smantana, o subtiem cu apa si o rasturnam peste varza, Lasam sa mai dea citeva clocote, dupa care presaram deasupra marar verde tocat.

Dupa ce pulpele sunt bine rumenite , le servim alaturi de mancarea de varza creata.

Pofta mare !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise