Incalzim cuptorul la 200 grade C. Pulpele spalate se sterg cu un servetel de hartie, apoi se condimenteaza bine pe ambele parti cu sare, piper proaspat macinat, boia si condimente pentru pui. Pielita de pe pulpe o ridicam, sa putem pune felii de cascaval intre carne si pielita.
Intr-un vas roman (tinut obligatoriu 15 minute in apa) sau alt vas termorezistent uns cu putin ulei, punem pulpele, apoi adaugam laptele. Curatam cartofii si ii taiem in patru, apoi ii condimentam cu sare, piper, boia si rozmarin. Ii amestecam bine, astfel incat sa fie condimentati pe toate partile. Punem cartofii cu rozmarin peste pulpele din lapte si dam vasul la cuptor pentru 70 de minute sa se rumeneasca carnea si cartofii bine.
Dupa trecerea timpului rasturnam din compozitia laptelui (daca este prea multa) si intoarcem pulpele pe partea cealalta. Lasam inca vreo 30 de minute la cuptor sa se rumeneasca bine. Am mai pus niste cascaval afumat deasupra pulpelor, dupa ce le-am intors.
Preparam sosul de ciuperci dupa indicatiile de pe plic si servim pulpele cu cartofi, sos de ciuperci si salata de salata verde.
Pofta mare!
Mai multe poze:
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/03/pulpe-cu-cascaval-coapte-in-lapte-si-cu.html
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii