Incalzim cuptorul la 200 grade C. Pulpele spalate se sterg cu un servetel de hartie, apoi se condimenteaza bine pe ambele parti cu sare, piper proaspat macinat, boia si condimente pentru pui. Pielita de pe pulpe o ridicam, sa putem pune felii de cascaval intre carne si pielita.
Intr-un vas roman (tinut obligatoriu 15 minute in apa) sau alt vas termorezistent uns cu putin ulei, punem pulpele, apoi adaugam laptele. Curatam cartofii si ii taiem in patru, apoi ii condimentam cu sare, piper, boia si rozmarin. Ii amestecam bine, astfel incat sa fie condimentati pe toate partile. Punem cartofii cu rozmarin peste pulpele din lapte si dam vasul la cuptor pentru 70 de minute sa se rumeneasca carnea si cartofii bine.
Dupa trecerea timpului rasturnam din compozitia laptelui (daca este prea multa) si intoarcem pulpele pe partea cealalta. Lasam inca vreo 30 de minute la cuptor sa se rumeneasca bine. Am mai pus niste cascaval afumat deasupra pulpelor, dupa ce le-am intors.
Preparam sosul de ciuperci dupa indicatiile de pe plic si servim pulpele cu cartofi, sos de ciuperci si salata de salata verde.
Pofta mare!
Mai multe poze:
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/03/pulpe-cu-cascaval-coapte-in-lapte-si-cu.html
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii