Cartofii, nu se curata, se spala bine,bine si se taie in sferturi.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se aseaza in vasul roman.Deasupra lor se aseaza pulpele de pui condimentate in prealabil cu sare, piper, oregano, boia.Se mai adauga boabe de piper , cateva foi de dafin,3-4 linguri cu apa si se stropeste totul cu putin ulei de masline .
Se da la cuptor iar dupa circa 15 min am scos si am adaugat cateva rosii cherry.Se lasa sa se rumeneasca bine.
Se serveste calda alaturi de o salata.................este tare,tare buna.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii