Cartofii se curata,se spala si se taie felii subtiri.
Cu ciupercile procedam la fel,le curatam si le taiem felii subtiri.
Intr-o tava se pune putin ulei,apoi se acopera cu un strat de cartofi,apoi unul de ciuperci,alternand straturile in asa fel incat ultimul sa fie de cartofi.
Smantana se bate putin cu furculita,se pune sare si piper si se toarna peste cartofi.
Se baga la cuptor 50 de minute.
Pulpele se fierb in apa cu sare si in ultimele 10 minute se aseaza peste cartofi sa se rumeneasca si ele putin.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii