Curatam cartofii, ii spalam, ii feliem, adaugam sare si boia si ii amestecam bine. Pulpele de pui le sectionam in doua, le spalam bine sub jet de apa rece apoi le pudram pe ambele parti cu sare, piper si boia.
Punem cartofii in punga, peste ei aranjam bucatile de carne, apoi legam punga. Luam o tava de friptura in care punem un pahar de apa si asezam in ea punga cu cartofi si pulpe.
Cu o scobitoare intepam punga in trei locuri, pentru a permite aburului sa iasa si dam tava la cuptor pentru 30’. Scoatem tava din cuptor, despicam punga cu grija sa nu ne ardem, o indepartam (tragem usor de ea) intindem cartofii si carnea, in tava si dam la cuptor inca 15’ pentru a se rumeni.
Servim alaturi de salata sau muraturi, la alegere.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii