Se spala pulpele,se portioneaza,se aseaza in tava,deasupra se pun ciupercile curatate si tocate feliute potrivite,se dau cu putina vegeta si un strop de ulei,se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 1 ora la foc potrivit.Se da folia jos,daca ciupercile au lasat prea multa apa se mai da la cuptor fara folie sa mai scada putin,se amesteca smantana cu plicurile maggi,se da un clocot pe foc si se pune peste pulpele cu ciuperci si se mai lasa 15-20 de minute la cuptor.Se serveste cu pireu.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii