Ingrediente
4 pulpe de pui, • 1 ceapă albă, • 2 cepe verzi, • 3 căței de usturoi, • 150 ml vin alb sec, • roșii din conservă, • rozmarin și oregano, • mărar verde
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
18 voturi
Mod de preparare
Se adaugă apă până acoperă pulpele și se lasă la fiert. Până fierbe carnea, dintr-un ou, 2 linguri de făină, oregano și mărar verde tocat se face amestecul pentru găluști care, cu ajutorul a două lingurițe, se formează și se pun la fiert alături de carne.
Când sunt aproape gata pulpele, se adaugă roșiile din conservă și se mai lasă să dea câteva clocote. Condimentăm cu sare, piper, rozmarin tocat și oregano.
Să aveți poftă bună!!
, 16 ianuarie 2014
Dana , da' ce bunatate ne-ai adus tu aici ?!? Diana :)
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 03 mai 2011
Ce fine!*****
Pur_si_simplu_papa_bun (Chef de cuisine) , 03 mai 2011
Ma bucur ca iti place. Multumesc pentru aprecieri!
Lia Maria (Chef de cuisine) , 03 mai 2011
O minunatie de mancarica yumi,yumi, mi-ai facut pofta...de multa vreme nu am mai mancat asa ceva...Felicitari !