autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 noiembrie 2009

Ingrediente
6 pulpe fara pielita, 700 g cartofi, 1 morcov, 1 ceapa rosie, 1 gogosar, 100 g mazare verde, 70 g nuca cocos, 2-3 albusuri, sare, piper, rozmarin

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie rondele.
Pulpele le condimentam bine cu toate condimentele amestecate cu 2 linguri cu ulei.
Intr-o tava punem hartie de copt asezam rondelele de cartofi peste ele rondele de morcov, rondele de ceapa rosie, feliute de gogosar si boabele de mazare verde.
Pulpele condimentate le dam prin albus batut bine apoi prin nuca de cocos si le punem in tava deasupra lefumelor.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade si lasam sa se patrunda bine carnea si legumele. Daca este nevoie , le stropim cu putina apa.
Pulpele si legumele se servesc alaturi de muraturi asortate.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • fragolina bianca

    fragolina bianca (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

    E o reteta foarte interesanta.De obicei folosesc cocosul doar la dulciuri.Am salvat reteta si o sa o incerc cat de curand.Imi place mult si ideea legumelor mixte e colorat si copiilor place.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2009

    felicitari!

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 6 pulpe fara pielita
  • 700 g cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 1 gogosar
  • 100 g mazare verde
  • 70 g nuca cocos
  • 2-3 albusuri
  • sare
  • piper
  • rozmarin

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

234 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

fragolina bianca (Chef de cuisine)

E o reteta foarte interesanta.De obicei folosesc cocosul doar la dulciuri.Am salvat reteta si o sa o incerc cat de curand.Imi place mult si ideea legumelor mixte e colorat si copiilor place.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rosii la tigaie cu carne de vita –“Galaieht bandora” -specific tarilor arabe