Ingrediente
6 pulpe de pui, 3 linguri ulei, sare si piper dupa gust, 1/2 lingurita coriandru macinat, zeama de la 2 lamai, 200ml apa, Pentru garnitura:, 500 g cartofi, 2 oua, 2 linguri de faina de orez(amidon,sau faina normala), 1 lingura unt, 2 linguri parmezan ras, 1/2 lingurita busuioc proaspat tocat, 1/2 lingurita rozmarin proaspat tocat, sare si piper, 6 forme de tarta
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
7 voturi
Mod de preparare
Cartofii se fierb ,se face un piureu in care se adauga cele 2 oua,untul,faina,parmezanul,sare si piper dupa gust,si verdeata tocata marunt.Se ung formele de tarta si se pune piureu in ele.Se baga in cuptorul incins la 160 de g pentru 20 de minute.(eu am folosit o forma cu 6 cupe).
Se servesc pulpele alaturi de cartofi si salata dupa preferinta.