Pulpele de pui se spala , se lasa la scurs , se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper , oregano.Se aseaza apoi intr-o tava unsa cu putin ulei de masline si turnam vinul peste ele.Facem un mujdei de usturoi din cateii de usturoi ,ulei si putina zeama de lamaie si ungem fiecare bucata de carne cu acest mujdei..Dam la cuptor si lasam pana cand pulpele se rumenesc iar sosul din tava scade.
Servim cu o garnitura si o salata.Eu am preferat sa fac o garnitura de cus-cus.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii