autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui in iaurt si condimente Tandoori

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 septembrie 2010

Ingrediente
12 ciocanele de pui, ½ zeama de lamaie, 1 lingurita Tandoori barbeque masala, 150g iaurt

Dificultate: Redusa Timp: 2h 45 min

7 voturi

Mod de preparare

Se face o marinata din iaurt,zeama de lamaie si condimente,in care se pun ciocanele de pui si se lasa la rece pentru cel putin 1-2 ore.Se pun apoi pulpitele de pui intr-o tava cu tot cu sos,acoperim tava cu o folie de aluminiu, si o punem in cuptorul incins pentru 30-35 de minute.Scoatem tava,inlaturam folia de aluminiu si mai punem tava in cuptor pentru inca 15020 de minute pena se rumenescs ciocanelele.Se servesc alaturi da cartofi taranesti,sau orice garnitura va place,impreuna cu salata preferata.

Tandoori barbeque masala,este un amestec de condimente Indiene special pentru pui.Contine:coriandru,turmeric,frunze de schinduf,sare,piper negru,ghimbir uscat,mustar,frunze de dafin,linte,cuisoare,chimen,scortisoara,seminte de cardamom si flori de nucsoara.Aceste condimente le-am gasit in Piata Amzei la un magazin de produse naturiste.Merita sa treceti cand aveti timp pe acolo,gasiti condimente bio si multe alte produse tot bio.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in iaurt si condimente Tandoori" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2010

    Foarte aromat si apetisant!

Dificultate

Redusa

Timp

2h 45 min

7 voturi

Ingrediente

  • 12 ciocanele de pui
  • ½ zeama de lamaie
  • 1 lingurita Tandoori barbeque masala
  • 150g iaurt

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte aromat si apetisant!

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Iepure umplut