Reteta postata pe: 02 octombrie 2009
Ingrediente
pulpe de pui fara os, telina (tulpina sau radacina) taiata julien, morcov taiat julien, cascaval taiat julien, ardei rosu sau verde taiat julien, putin ulei, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).
Se infasoara, se prinde cu scobitori si se pun bucatile de pui una linga alta intr-un vas termorezistent uns cu ulei.
Se presara sare si piper si se da la cuptor moderat pina se rumenesc.
Se servesc cu salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un
review
Pulpele se spala, se indeparteaza pielita si se bat putin cu ciocanul.
Se prepara urmatorul sos:
Usturoiul
18 voturi
13 comentarii
1h 45 min
Batem usor pulpele si deasupra lor punem maslinele taiate feliute, fasiile de kaizer, busuiocul.
12 voturi
8 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Adina (Chef de cuisine) , 24 martie 2010
De-a dreptul gustos!
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010
Cred ca este foarte bun! Voi salva acesta reteta!
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009
Foarte gustoase!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009
Tare gustoase!
mac myra (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2009
Delicioase.......
Sidy (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2009
Oooooooo......trebuie sa fie tare bune !!! Sunt usor de facut !!!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2009
Tare gustoase trebuie sa fie...
zana b. (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009
Foarte bune!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009
tare aspectuos!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009
Bun,bun,super bun...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009
Sunt groyav de bune si de aspectuoase.