Pulpe dezosate in punga Maggi

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Pulpe dezosate in punga Maggi

Ingrediente

  • o tava de pulpe dezosate aprox.1,300 kg
  • o punga Maggi cu usturoi

Mod de preparare

Am spalat carnea, am pus-o in punga Maggi peste care am pus condimentele de la punga Maggi, am amestecat bine ca sa ajunga condimente pe toata carnea, iar intr-o tava am pus o canita de apa si apoi am pus punga cu carnea.Am bagat-o la cuptor timp de 40 de min la foc mic, apoi am taiat punga si am pus toata carnea in tava si am mai adaugat putina apa si boia, am mai dat-o la cuptor timp de 20 de min.

Se serveste calda cu garnitura de cartofi sau fiecare dupa preferinta lor.

Pofta Buna!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise