Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Ingrediente

  • Pentru pulpele in aluat avem nevoie de:
  • 4 pulpe de pui fara pielita
  • 2 oua
  • 1 pahar de bere
  • condimente dupa preferinta
  • faina cat sa iasa un aluat mai gros decat cel de clatite
  • Pentru garnitura avem nevoie de:
  • tagliatelle
  • 200 ml smantana
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 lingurita faina
  • 200 ml supa de carne
  • 50 g branza topita

Mod de preparare

Ouale se bat bine impreuna cu condimentele.Eu am pus sare,piper si boia de ardei iute.

Se adauga berea,apoi faina cate putin.Pulpele se dau prin acest amestec,apoi se prajesc intr-o tigaie,cat sa se aureasca un pic crusta.

Se scot pe un prosop absorbant,apoi se pun intr-o tava unsa cu unt.Se dau la cuptor pana se rumenesc.

Tagliatelele se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt gata,se pun intr-o strecuratoare si se trec sub un jet de apa rece.

Ceapa tocata se caleste in 2-3 linguri de ulei.Cand este gata se da deoparte de pe foc,se adauga lingurita de faina si se amesteca repede,sa nu se formeze cocoloase.

Cate putin se adauga supa de carne amestecata cu smantana si branza topita,se pune din nou pe foc si se mai dau cateva clocote.Cand este aproape gata,se adauga usturoiul tocat.

Se formeaza \"cuiburi\" de tagliatelle,se toarna sosul deasupra si se orneaza cu frunze de marar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise