Autor:
Czompa (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 05 august 2009
Ingrediente
In functie de numarul de persoane:pulpe (eu am folosit intregi), cartofi, sare, boia, condiment pentru pui, ulei pentru prajit cartofii.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Pulpele se spala, se condimenteaza cu sare, delikat, piper, sau condiment pentru carne de pui, se aseaza intr-o tava cu putina apa si se dau la cuptor pentru 1 ora. Daca vedeti ca apa a scazut mai adaugati pe parcurs. In timpul coacerii mai stropiti pulpele cu apa din tava.
Cartofii se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare cam 15 minute(dim momentul fierberii). Apoi se curata de coaja si se taie in felii groase(un cartof mediu in 4 felii pe lungime). Se condimenteaza cu delikat si boia si se pun la prajit in ulei pana devin aurii. Se servesc alaturi de pulpele prajite si salata de rosii sau muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe la cuptor cu cartofi aurii" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Crystyna (Chef de cuisine) , 06 august 2009
Şi la noi se mănâncă pulpe cu cartofi la cuptor!!! Arată f. bine. Felicitări!
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 august 2009
Foarte bun,o mancare usoara si gustoasa,felicitari.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 august 2009
Foarte apetisant.