Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena.
Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete, vinul, apa si cateiii de usturoi curatati, lasati intregi si putina sare.
Se acopera tava cu folie de aluminiu si va sta la cuptor 40 min.
Dupa acest timp, se scoate tava, se descopera, se intorc pulpele cu atentie, apoi se mai lasa 10 min sa se rumeneasca.
In acest timp, se fierbe orezul spalat intr-un vas cu apa si sare, iar dupa ce a fiert, se strecoara.
Pe farfurie se pune orez cu inelul de prezentare, alaturi pulpa si deasupra sos.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii