Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline.
Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam bine de tot.
Pulpele taiate in doua le dam prin aceasta marinata si le lasam acoperite, la rece, cat mai multe ceasuri. Ideal ar fi pina a doua zi, dar macar 2-3 ore.
Intre timp indepartam coditele de la leurda si tija de la stevie, apoi le fierbem separat in apa cu sare. Stevia fierbe mai mult timp (15 minute) decat leurda (5 minute).
Stevia bine stoarsa o taiem fasii si o punem in vas alaturi de untul topit deja.
Adaugam si leurda scursa si tocata si amestecam 2-3 minute.
Adaugam amidonul, iaurtul si laptele si amestecam. Potrivim gustul de sare si piper si lasam sa dea cateva clocote pina cand mancarica este gata.
Prajim pulpele pe grilul incins cam 20 de minute pana sunt bine patrunse.
Servim pulpitele alaturi de mancarica de stevie cu leurda. Ai mei au dorit si cativa cartofi copti in cuptor. Un deliciu !
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii