Prima data am spalat si curatat pulpele, le-am indepartat pielita, le-am taiat in doua si apoi le-am fiert impreuna cu morcovii si telina , in apa cu sare.
Am pus si mazarea la fiert in apa cu sare.
Cand legumele sunt fierte si carnea aproape fiarta si ea, le-am scos din supa si le-am tinut la cald.
Pulpele le-am condimentat si le-am trecut pe rand prin faina, ouale batute si apoi prin pesmet.
O tava am acoperito cu hartie de copt si am asezat pulpele pe ea.
Cuptorul a fost dinainte incalzit la 200 de grade C , am dat tava la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute pina s-au rumenit pulpitele, apoi le-am intors pentru 15-20 de minute pe partea cealalta, sa se rumeneasca frumos.
Am luat legumele fierte si am pregatit fiecare piure separat.
Am mixat morcovii cu blenderul de mana vertical, impreuna cu 30 g unt ,pina a iesit o pasta fina si pufoasa.
La fel am procedat, separat, cu telina si apoi cu mazarea.
Gustam piureurile si le asezonam daca mai este cazul.
Servim pulpitele alaturi de cate o portie din fiecare piure.Pe linga faptul ca vor avea o aroma deosebita, piureurile vor arata foarte elegant in farfurie, alaturi de pulpite.
Sa le mancati sanatosi, pofta mare !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/04/pulpite-de-pui-pane-cu-trei-feluri-de.html
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii