Ingrediente
500 grame puricei, 200 grame slaninuta afumata cubulete(sau pancetta), 250 grame cascaval afumat ras, unt.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
4 voturi
Ingrediente
500 grame puricei, 200 grame slaninuta afumata cubulete(sau pancetta), 250 grame cascaval afumat ras, unt.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
4 voturi
Cristina (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2011
Iertata-mi fie ignoranta, am uitat sa specific ca puriceii sunt o compozitie din ou, faina si apa minerala(sau spanac scurs bine), care se dau printr-o sita cu gauri mari la fiert in apa cu delicat, dupa care se scurg bine si se calesc in unt. Sorina Gabriela, nu iti face griji in privinta colesterolului, in afara sunculitzei nu este foarte grav. Pofta buna si astept impresii!
sorina gabriela (Chef de cuisine) , 18 februarie 2011
Oauuuu ! Suna bine , dar ce facem cu colesterolul ? Hai trecem oeste si papam ca´s buni *****
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 18 februarie 2011
Buni puriceii tai.
Redusa
30 min
4 voturi
Cristina (Chef de cuisine)
Iertata-mi fie ignoranta, am uitat sa specific ca puriceii sunt o compozitie din ou, faina si apa minerala(sau spanac scurs bine), care se dau printr-o sita cu gauri mari la fiert in apa cu delicat, dupa care se scurg bine si se calesc in unt. Sorina Gabriela, nu iti face griji in privinta colesterolului, in afara sunculitzei nu este foarte grav. Pofta buna si astept impresii!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 18 februarie 2011
Am observat cã puricei sunt un fel de paste tipic elvetiene pt. cã m-am uitat la restul retetelor tale...deliciosi cu sigurantã:) Felicitãri!
Sidy (Chef de cuisine) , 17 februarie 2011
Cam asa ceva am mancat si eu ieri.... Doar ca in loc de cascaval am avut cas de oaie si am adaugat niste marar verde tocat.... Delicioasi puriceii tai !
Lia Maria (Chef de cuisine) , 17 februarie 2011
Puriceii, banuesc ca sant ceva paste marunte...dupa nume, Nu ? Poate pui si o poza cu ele sau ambalajul...te rog ? Imi place reteta, yumi,yumi...*****
Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 17 februarie 2011
ce bunatate!