Se caleste usturoiul feliute si ceapa tocata marunt. Se adauga si ardeiul taiat cubulete, apoi ciupercile felii.Se pun mirodeniile(dupa fantezie sau cele din reteta). Cine doreste picant, poate pune niste pasta de ardei iute.Cand legumele sunt facute de jumatate, se adauga quinoa.
Se pune 1 cana de quinoa si 2 cani de apa si se aduce la punctul de fierbere. Se fierbe apoi cam 20 de minute la foc mic. Se verifica daca e gata, daca nu se mai pune putin la foc. Atentie daca mai trebuie putina apa. Trebuie sa se faca asa ca orezul, fara apa la final.
Daca mazarea e din borcan, se pune mai la urma, sa nu se zdrobeasca.
NB: Quinoa este o cereala originara din Bolivia foarte folosita cu verdeturi sau ciuperci. Se gaseste prin magazinele bio. Se poate adauga si la salatele proaspete de verdeturi, dupa ce a fost fiarta si racita.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii