-Aripile spalate se fierb intr-un clocot, dupa care se schimba apa. Se adauga apa rece(cam 3 litri), astfel incat sa depaseasca aripile cu o palma.
-Se lasa la foc foarte, foarte mic. Strangem spuma, adaugam legumele si condimentele.
-Mereu avem grija sa strangem spuma si grasimea in timpul fierberii lente (dupa aproximativ 5-6 ore, verificam daca racitura e gata: carnea se va desprinde usor de pe oase, iar supa se va inchega imediat,daca luam cateva linguri deoparte si lasam la rece)
-Separam carnea de supa. Supa o strecuram, lasam sa se raceasca,dupa care strangem grasimea.
-Adaugam usturoiul pisat,condimentam dupa gust cu sare si piper.
-Carnea dezosata o asezam in castronele sau pe platouri.
-Strecuram supa si o turnam in vase peste carne.
-Lasam la rece.
Trebuie sa se inchege astfel incat sa putem rasturna vasul cu racitura si sa ramana intact.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii