Picioarele,urechile,coada,capul se spala si se razuie foarte bine.Picioarele se pot taia in doua pe lungime,iar capul se portioneaza in bucati mai mici.
Ceapa si morcovul se curata,se spala si se taie pe jumatate.
Carnea se fierbe la foc potrivit , se ia spuma,dupa care se adauga ceapa , morcovul , ienibaharul, coriandrul,piperul,foile de dafin sis are dupa gust.Se poate fierbe si in oala sub presiune.
Dupa ce carnea este fiarta,se scot oasele,se taie bucatele mici si se aseaza pe fundul unor farfurii,castronase…Cine doreste poate aseza si felii de morcov pentru culoare si aspect.
In zeama rezultata se adauga usturoi pisat dupa gust si se incepe vanturarea.Dupa ce s-a vanturat ,se strecoara ,se toarna in farfurii,castronase peste bucatile de carne si se da la rece pentru a se inchega.Carnea trebuie sa fie acoperita foarte bine.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii