Rasolul de porc si pulpele se curata, se spala si se fierb la foc potrivit intr-un vas cu apa descoperit. La mijlocul timpului de fierbere se adauga
zarzavatul curatat, spalat, taiat bucati mari si o lingura de sare. Cind se desprinde carnea de pe os, se scoate, se indeparteaza oasele si se aseaza in mod egal in farfurii.Zarzavatul se scoate si se lasa deoparte.Fiecare farfurie se orneaza cu felii de morcov fiert. Supa in care au fiert carnea si zarzavaturile se strecoara, i se adauga mujdei de usturoi si piper. Se amesteca putina zeama cu plicul de gelatina dupa care se incorporeaza in toata cantitatea de supa. Farfuriile se umplu cu zeama si se lasa la rece pentru ca gelatina sa se inchege.
Raciturile se lasa la rece de pe o zi pe alta.
Se serveste cu mamaliga calda.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii