Spalam bine sub jeturi de apa, atat menta cat si florile de salcam si le punem separate in cate un vas cu capac. Intr-o craticioara punem la fiert 1,5L apa si cand a dat in clocot, o luam si o impartim peste menta si salcam. Le acoperim si lasam sa infuzeze 15’, dupa care strecuram si le amestecam intr-un bol. Intre timp stoarcem lamaia si portocala deoarece vom folosi doar sucul. Adaugam mierea si sucul de citrice si amestecam.
Umplem paharele 3/4, adaugam cuburile de gheata si complectam cu apa mineral.
Eu mai am cateva cuburi de pepene,(http://sindy.blog.gustos.ro/2010/08/17/arome-si-culori-din-gheata/)la congelator si le-am servit in aceasta combinatie care este mai mult decat minunata…am ornat paharele cu putin zahar si am adaugat si o frunzulita de menta, pt culoare. Sucul se poate pastra la frigider cateva zile.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii