Rafaello

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Rafaello

Ingrediente

  • 7-8 oua
  • 450 g zahar
  • 350 g faina
  • 200 g unt sau margrina
  • 200 g cocos razuit
  • 250 ml lapte
  • frisca
  • esenta de vanilie.

Mod de preparare

Blatul:

Albusurile batute bine cu 300 g zahar. Se amesteca usor cu 150 g faina , 50 g cocos si o fiola esenta de vanilie.Se pune in tava tapetata sau cu hartie de copt, se coace la foc potrivit.(170grade)

Crema:

Galbenusurile se pun intr-o cratita impreuna cu 150 g zahar ,100g faina si 250 ml lapte.Se amesteca toate pe foc pana se ingroasa .Dupa racire se adauga 200g unt sau margarina si 100g cocos.

Crema se pune peste blat,deasupra frisca si apoi se presara cocos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise