autor:

Laura_Nechita

» » Dulciuri diverse

Rafaello de casa, cu lichior de cocos

Autor: Laura_Nechita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura_Nechita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 noiembrie 2013

Ingrediente
100 gr unt nesarat, 150 gr zahar, 250 gr lapte praf, 200 gr nuca cocos, 50 ml lichior Pina Colada, 50 gr napolitana

Dificultate: Redusa Timp: 1h

21 voturi

Mod de preparare

Untul se pune la topit, se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste zaharul. Se da deoparte putin sa se raceasca. Se adauga lichiorul si se amesteca un pic compozitia.
Intr-un castron, se amesteca laptele praf, 150 gr nuca cocos si napolitana sfaramata in bucatele mici. Se adauga cate putin, untul topit si se amesteca pana se incorporeaza tot untul.
Se formeaza bilute mici care se tavalesc in nuca de cocos ramasa si se asaza in hartiute decorative.
Mie mi-au iesit 80 portii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rafaello de casa, cu lichior de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
PANDISPAN

PANDISPAN

Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma tare cu putina sare, se adauga zaharul

70 voturi    9 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Button cookies

Button cookies

Untul si zaharul se mixeaza bine apoi se adauga faina. Se framanta aluatul,se intinde o foaie mai

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Jeny Sandu , 31 august 2015

    În loc de zahăr cred ca ar merge mierea de albine

  • Fara foto

    Jeny Sandu , 31 august 2015

    Se mai găsesc uneori la LiDL

  • Fara foto

    Rodica Ardelean , 20 octombrie 2014

    se poate pune cite o migdala in interiorul fiecarei bilute

    • Fara foto

      Tatiana Vamanu , 20 februarie 2014

      Trebuie sa fie o nebunie.

    • Fara foto

      Diana Dunca , 14 februarie 2014

      Zaharul nu se dizolva nici in grasimi, nici in alcool. Solutia este sa se puna zahar pudra sau se dizolva zaharul tos in putina apa si siropul gros se adauga in untul cald.

    • Laura_Nechita

      Laura_Nechita (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2013

      Adriana, in comert, se gasesc foi de napolitana! Cauta la supermarket, sigur vei gasi! O zi buna!

    • Fara foto

      Catha Rely , 02 decembrie 2013

      mmmm yummmy <3 o varianta excelenta, fara conservati si tot felul de arome artificiale

    • Fara foto

      Adriana , 02 decembrie 2013

      de care napolitana?

    • Fara foto

      Claudia Elena Paius , 06 noiembrie 2013

      ca acasa...

    • Fara foto

      Popa Livia , 06 noiembrie 2013

      de unde sa cumpar hartiute decorative, la noi in deva nu am vazut reteta este forte buna .......

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2013

      Arata super !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

21 voturi

Ingrediente

  • 100 gr unt nesarat
  • 150 gr zahar
  • 250 gr lapte praf
  • 200 gr nuca cocos
  • 50 ml lichior Pina Colada
  • 50 gr napolitana

Raporteaza reteta

Retete
de Laura_Nechita
Chec zebra

Chec zebra

Intr-un castron, am pus in ordine 1 cana lapte, uleiul, zaharul si am amestecat bine cu un tel. Am

41 voturi    43 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Tarta cu iaurt, afine si lamaie verde

Tarta cu iaurt, afine si lamaie verde

Biscuitii se macina fin fie la robot, fie cu ajutorul sucitorului. ( daca nu dispuneti de robot,

18 voturi    6 comentarii
40 min
Prajituri
Cheesecake cu afine si mure

Cheesecake cu afine si mure

Biscutii cu zaharul si fructele de goji i-am rasnit la robot, nu foarte marunt. Am adaugat untul

21 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Prajituri

Laura_Nechita (Chef de cuisine)

Adriana, in comert, se gasesc foi de napolitana! Cauta la supermarket, sigur vei gasi! O zi buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti Truffle