-Cartofii dulci ii spalam bine si ii bagam la cuptorul incins la 210 grade pina ce trece testul scobitorii(adica daca bagam scobitoarea si intra repede atuci sunt gata).
-Ai lasam sa se raceasca bine de tot.
-Apoi le dam coaja jos ,ai punem intr-un castron mai marisor si cu ajutorul unui pisalog ai pisam bine ,pina ce obtinem un pireu.
-Adaugam zaharul si 200 de grame de cocos.
-Amestecam pina ce se incorporeaza toate ingredientele bine.
-Formam bilutele,(pentru ca toate sa fie egale lum din compozitie cu o lingurita) apoi le tavalim prin cocosul ramas.
-Bagam la frigider 1 h aproximativ si servim.
-Pofta Mare!!!!
Mentiuni:poza nr 5 este luata de la o pagina web,ca sa va faceti o idee.Eu am avut poze cu cartoful pe care l-am folosit eu dar mi sa pierdut pozele.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii