Se mixeaza untul impreuna cu zaharul pudra pana se obtine o spuma, se adauga laptele praf, nuca de cocos si cele 2 foi de napolitane maruntite foarte bine.
In ceea ce priveste foile de napolitane, eu cumpar foile pentru vafe de la Vel Pitar. Obtinem astfel o pasta pe care o tinem 30 de min la frigider.
Din pasta luam cate putin, punem o aluna/migdala in mijloc si facem bilute pe care le dam prin nuca de cocos.
Veti vedea astfel ca puteti pacali pe oricine ca mananca din renumitele Rafaello ambalate.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii