Intr-un castron se pun laptele praf, zaharul + cel vanilat, esenta de vanilie si nuca de cocos, se amesteca si se pune untul moale.
Se amesteca toate, cam 10 min., pt ca untul sa se topeasca si sa se formeze o pasta tare.
Se formeaza bilute si se dau prin nuca de cocos. Se lasa la frigider pt cel putin o ora.
Se pot umple cu alune de padure, migdale sau nuci. Eu le prefer simple! :)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii