Se cresteaza pe margine bucatile de carne(ca sa nu se intoarca la prajit),se dau cu sare si putina faina,apoi se pun in ulei de masline si se lasa 3-4 minute pe fiecare parte la foc mic.Punem o frunza de salvie taiata,piperul si vinul.Acoperim si lasam cca 20 minute la foc potrivit.Adaugam sucul de rosii si lasam la foc mic alte 30-40 minute,punand din cand in cand o lg de apa sau supa.
In mod normal se serveste cu orez(rizzoto) dar cum noua nu ne place am ales pureul de cartofi.
pofta buna!!!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii