Carnea de vitel se spala foarte bine pana ramane apa curata, si se pune la fiert in apa rece impreuna cu ceapa,un morcov si o parte din condimente.Se fierbe pana cand cade carnea dupa os.Se poate fierbe si in oala sub presiune. Dupa ce carnea a fiert,se scoate din oala si se taie bucatele,iar in zeama ramasa se adauga restul condimentelor,un paharel cu vin alb si se fierb cartofii noi intregi, daca sunt mai micuti si legumele .Dupa ce sunt fierte, se aseaza intr-un vas,platou carnea taiata bucatele alaturi de legumele fierte si bineinteles zeama in care au fiert .Se presara deasupra patrunjel verde tocat foarte fin si se poate servi cu lamaie,maioneza,sos remoulad.
Este o mancare usoara si sanatoasa.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii