1) Curatati vinetele si taiati-le cubulete mici, pregatiti ardeii si taiati-i feliute subtiri, dovleceii rondele, asa veti taia si morcovii. Rosiile curatate de pielita si de seminte se taie felii;
2) Taiati pestisori ceapa, si inpreuna cu usturoiul le puneti la calit in ulei, adaugati prima data ardeii si morcovii, dupa care dovleceii, vinetele iar la sfirsit rosiile.
3) Caliti totul la foc mare la inceput, dupa care lasati mai mic focul si adaugati un pahar de vin alb. Lasati sa se evapore, adaugati sare si caliti in continuare, adaugati un pahar de supa vegetala.
4) Adaugati la sfirsit foile de busuioc si un pic de oregano.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii