Incep prin a toca ceapa, pe care o pun la calit pana devine sticloasa, adaug boia si carnea tocata iar cand aceasta prinde culoarea alba sarez, piperez si pun cat cuprind cu doua degete oregano, apoi o lingura se sos de rosii(nu folosesc apa) dau la o parte si ma apuc de facut patura de taietei 200gr. de faina cu doua oua un praf de sare.Se intinde aluatul pe cat se poate rotund si cu un pahar tai rondele care vor fi umplute cu carne, din cerc se face un semicerc care este putin umezit pentru a se lipii apoi indoi pentru a prinde o forma finala. Se fierbe apa cu sare, se introduc pastele si se fierb aprox 5-6 minute si intre timp pregatim sosul de rosii, simplu de facut, o ceapa calita cu usturoiul il calim adaugan rosiile, patrunjelul tocat si daca nu vrem sa simtim ceapa intre dinti, se poate da totul prin blender, pentru finete.Se poate servi cu cascaval ras.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii