autor:

Calvet

» » , Aperitive, Retete de Craciun

Reteta de Carnati de Craciun

Autor: Calvet (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Calvet (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2009

Ingrediente
Timp de preparare: 2 ore., Ingrediente: pentru 5 kg de carne grasa de porc (eventual se poate amesteca cu 1.5 kg pulpa de vita): 1kg usturoi, 2 linguri de sare, 1 lingura piper, mate de porc sau/si de oaie. In general, matele de oaie unt mai subtiri decat cele de porc., Ustensile de Bucatarie: pisalog de usturoi, Electrocasnice: robot de bucatarie sau tocator prevazut cu palnie speciala pentru umplut mate

Dificultate: Redusa Timp: 2h

24 voturi

Mod de preparare

Timp de preparare: 2 ore.
Ingrediente: pentru 5 kg de carne grasa de porc (eventual se poate amesteca cu 1.5 kg pulpa de vita): 1kg usturoi, 2 linguri de sare, 1 lingura piper, mate de porc sau/si de oaie. In general, matele de oaie unt mai subtiri decat cele de porc.
Ustensile de Bucatarie: pisalog de usturoi
Electrocasnice: robot de bucatarie sau tocator prevazut cu palnie speciala pentru umplut mate;
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de Carnati de Craciun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Eu pun si carne de oaie(5 kg carne de porc ,1,5 kg pulpa vita sau manzat si 1,5 kg carne de berbecut).La condimente adug cimbru si chilli.E super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Eu pun si carne de oaie(5 kg carne de porc ,1,5 kg pulpa vita sau manzat si 1,5 kg carne de berbecut).La condimente adug cimbru si chilli.E super !

  • 5 comentarii

  • Dumitru Marin

    Dumitru Marin (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2014

    Un Kg de usturoi ????? Cred ca-i cam mult.....

  • Mathe_Karoly

    Mathe_Karoly (Chef de cuisine) , 28 decembrie 2013

    imi place,.,

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 iulie 2010

    Carnatii de casa sunt minunati.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

24 voturi

Ingrediente

  • Timp de preparare: 2 ore.
  • Ingrediente: pentru 5 kg de carne grasa de porc (eventual se poate amesteca cu 1.5 kg pulpa de vita): 1kg usturoi
  • 2 linguri de sare
  • 1 lingura piper
  • mate de porc sau/si de oaie. In general
  • matele de oaie unt mai subtiri decat cele de porc.
  • Ustensile de Bucatarie: pisalog de usturoi
  • Electrocasnice: robot de bucatarie sau tocator prevazut cu palnie speciala pentru umplut mate

Raporteaza reteta

Dumitru Marin (Chef de cuisine)

Un Kg de usturoi ????? Cred ca-i cam mult.....

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mini-chiftelute cu salata de cartofi