autor:

Anca E. Voicu

» » Mancaruri cu peste

Reteta de primavara cu peste picant

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 martie 2015

Ingrediente
3 bucati peste macrou, 1 lamaie, 1 portocala, Ulei de masline, Mirodenii: sare, rozmarin, piper mozaic, 3 foi de dafin,, cateva fire de marar si patrunjel., , ,

Dificultate: Medie Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala si se curata pestele, se taie file si se dezoseaza.



Se unge fiecare bucata de peste cu putin ulei de masline, apoi se condimenteaza astfel: cate o foaie de dafin, putina sare si rozmarin. Se adauga piper mozaic, e colorat si mai picant ca cel negru, asa ca o sa va puna sangele in miscare.

Se asaza in tava pe foaie de copt si se coace in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru aprox 20 de minute.



Se serveste cu lamaie si portocala, pe care le puteti taia felii sau puteti sa le stoarceti, cum am facut si eu. Portocala ii da o dulceata si o aroma interesanta si placuta. Folositi si cateva fire de marar si patrunjel, sunt nu numai decorative, ci si gustoase si dau un gust racoritor pestelui.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de primavara cu peste picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Rodica , 31 august 2020

    Foarte bun, imi place mult.

  • Florentina , 08 aprilie 2020

    O idee ecelenta ,imi place mult.

Dificultate

Medie

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 3 bucati peste macrou
  • 1 lamaie
  • 1 portocala
  • Ulei de masline
  • Mirodenii: sare
  • rozmarin
  • piper mozaic
  • 3 foi de dafin,
  • cateva fire de marar si patrunjel.

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

14 voturi    6 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

5 voturi    5 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Rodica

Foarte bun, imi place mult.

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Cod cu crusta de marar