Se fierb pennele al dente, conform instructiunilor de pe pachet. Intre timp se face sosul de rosii, astfel: http://www.gustos.ro/retete-culinare/sos-pentru-pizza-3.html. Cand pastele sunt gata, se pun sub un jet de apa rece, se scurg bine si se pun in vasul de iena sau tava. Adaugam smantana in care puteti adauga si un catel de usturoi taiat foarte fin. Se omogenizeaza bine, apoi adaugati sosul de rosii, niste busuioc, salamul/ baconul/ sunca si deasupra cascavalul dat pe razatoare. Pastele se dau la cuptorul preincalzit timp de vreo 20 de minute, pana cand prind o crusta.
Sa aveti pofta!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii