Se fierb pennele al dente, conform instructiunilor de pe pachet. Intre timp se face sosul de rosii, astfel: http://www.gustos.ro/retete-culinare/sos-pentru-pizza-3.html. Cand pastele sunt gata, se pun sub un jet de apa rece, se scurg bine si se pun in vasul de iena sau tava. Adaugam smantana in care puteti adauga si un catel de usturoi taiat foarte fin. Se omogenizeaza bine, apoi adaugati sosul de rosii, niste busuioc, salamul/ baconul/ sunca si deasupra cascavalul dat pe razatoare. Pastele se dau la cuptorul preincalzit timp de vreo 20 de minute, pana cand prind o crusta.
Sa aveti pofta!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii